Uit liefde voor jezelf over QoQo Massage Gouda

Deze hotspot gevestigd in een superleuk winkelstraatje in het centrum van Gouda aan de Lange Groenendaal moet ik echt met jullie delen. Vorige maand ben ik al een keer bij QoQo Massage in Gouda geweest voor een pedicure en afgelopen week was ik er voor een sportmassage.

Ontspanning

Nu we weer van die mooie zonnige, warme dagen hebben wil ik het liefst op slippertjes lopen. Ik vind het fijn als mijn voeten er weer helemaal mooi uitzien. Daarom maakte ik een afspraak bij QoQo Massage. Behalve telefonisch kun je ook heel eenvoudig via de website een afspraak maken. Je kiest een dag en tijdstip, betaalt via de site en je krijgt een bevestiging via de mail. Super handig! Bij de pedicure heb ik gelijk een voetmassage geboekt van een half uur. Dit was zo fijn, viel bijna in slaap!

 

 

Na de behandeling wist ik zeker dat ik nog eens terug zou komen en heb daarom afgelopen week een sportmassage geboekt. Zoals de meesten van jullie wel weten sport ik iedere dag, dus mijn lijf kan wel een massage gebruiken. Ik boekte een sportmassage van een uur voor €43,-. De massage kreeg ik van Valencia.

Valencia is één van de eigenaren van QoQo Massage in Gouda. Zij is begonnen met werken voor QoQo Massage in Rotterdam waar de eerste vestiging in november 2012 opende. Al snel ging de tweede vestiging aan de Oostzeedijk open, daar ging Valencia als assistent manager werken. En bij de derde vestiging aan de Laan op Zuid werd zij manager. Na al deze jaren van ervaring is zij samen met haar collega Mareg in augustus 2016 zelf gestart in Gouda

 

Diverse massages

De sportmassage van Valencia vond ik echt super! Ze pakte mijn spieren echt even goed aan en voerde de juiste druk op waardoor ze de afvalstoffen en verhardingen weg kon masseren. Naast sportmassage kun je hier ook andere massages boeken. Denk hierbij aan:

  • Relaxmassage;
  • Gezichtsmassage;
  • Zwangerschapsmassage;
  • Babymassage;
  • Nek-schouder-rugmassage;
  • Voetmassage;
  • Borstmassage;
  • Chronische pijnklachtenmassage.

Sommige massages kun je ook als duo massage boeken. Hoe leuk is het om samen naar de massagesalon te gaan en in één ruimte te genieten van een massage door 2 masseuses/masseurs?!

 

Wat ik ook nog als voordeel wil noemen, zijn de openingstijden. QoQo Massage is 7 dagen in de week open van 10.00 tot 0:00. Ik kan jullie echt aanraden om hier een keer naartoe te gaan. Ik kom hier in elk geval zeker weer terug!

 

Liefs, Vanessa

 

Bron: uitliefdevoorjezelf.nl


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 uur tot 24:00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:00 uur tot 22:00 uur.