QoQo Massage streeft naar het werken met slechtziende masseurs

Wierinder Biharie oud blind masseur QoQo Massage

 

Het Wellness Center QoQo Massage, dat november 2012 haar deuren opende in Rotterdam, heeft de ambitie om met slechtziende en blinde masseurs te werken.

QoQo Massage is in samenwerking met het Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, om dit plan waar te maken. QoQo Massage vraagt iedereen met een visuele beperking en een passie voor het masseren om contact met Koninklijke Visio op te nemen.

 

‘In China is het gebruikelijk om met slechtziende masseurs te werken. Zij werken veel meer met hun gevoel en tast.’ vertelt Coco, de eigenaresse van het massagebedrijf.

 

In het verleden heeft QoQo Massage al gewerkt met slechtziende masseurs. In 2014 kreeg de 31-jarige slechtziende Wierinder, een baan bij QoQo Massage. Hij kreeg weer de kans om te doen waar hij goed in is. De ervaringen van de klanten waren positief.

 

QoQo Massage heeft in totaal dertien vestigingen waarvan zes gevestigd zijn in Rotterdam. Hilversum en Delft zijn recent geopend. QoQo Massage Hilversum en QoQo Massage Delft hebben niets te klagen over het aantal klanten dat zij ontvangen en de positieve reacties. De eigenaresse zegt dat het werken met slechtziende masseurs de volgende stap is. ‘Wij streven er naar om in elke salon uiteindelijk met minimaal één masseur met een visuele beperking te werken.’

 

 Bron: QoQo Massage


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:30 uur tot 22:30 uur.