QoQo Massage begint met een Anti-cellulite massage kuur

Rotterdam - Cellulitis is onder de vrouwen een veel besproken onderwerp. Misschien heb jij er ook last van of je zult vast wel iemand kennen die hier over klaagt. Dit is ook niet gek want negen van de tien vrouwen schijnen hier last van te hebben! Mocht je er last van hebben, dan is dit een troost want je bent dus lang niet de enige. Dat neemt niet weg dat het hebben van cellulitis alles behalve fijn is en het zeker niet makkelijk is om er vanaf te komen.

 

Er zijn ontelbare artikelen over het bestrijden van cellulitis op het internet te vinden. Sporten en gezonde voeding schijnen te werken maar dit werpt niet altijd zijn vruchten af. QoQo Massage biedt hulp aan iedereen die eindelijk hun sinaasappelhuid zichtbaar wil verminderen. Wij snappen dat je vast niet van enthousiasme staat te springen om een liposuctie te nemen! Daarom bieden wij een anti-cellulite massage kuur aan voor een zachte en egale huid.

 

De anti-cellulite massage kuur die QoQo Massage aanbiedt bestaat uit 5 behandelingen. De eerste behandeling boek je online of door contact op te nemen met de klantenservice van QoQo Massage. Je krijgt 5 bonnen die je na iedere behandeling kunt inleveren.

 

De massages van de anti-cellulite massage kuur worden niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Met een anti-cellulite massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd bij de probleemzones zoals de benen of billen. Door de betere bloedsomloop zie je al snel verschil en vermindering in de putjes. Voor de massage wordt er gebruik gemaakt van de producten van L'Erbolario.

 

Cellulitis zijn vetophopingen. Met onze anti-cellulite massages verkleinen de vetcellen. Heftige ingrepen zijn dus helemaal niet nodig. Dit kan door middel van massages. Een hele ontspannen manier om van die vervelende putten af te komen!

 

Deze behandelingen zijn momenteel beschikbaar in Rotterdam en Capelle a/d IJssel & Hilversum:
Beukelsdijk | Laan op Zuid | Oostzeedijk | Peppelweg | Jacob van Campenplein | Bergweg Capelle a/d IJssel | Hilversum

De Anti-cellulite masssages

Voor prijzen en de verschillende behandelingen klik hier

 


vorige pagina

Pers

''Happy end voor een massagesalon'' NRC.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''Blij de deur uit zonder happy ending in Rotterdam'' AD.nl

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

''De weldaad van traditionele Chinese massage'' Bossche Omroep

Lees hier het volledige artikel.

Klik HIER »

 

Cadeaubon

Koop hier uw cadeaubonWilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen.
Klik HIER »

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur!
Klantenservice: 7 dagen per week van 09:30 uur tot 22:30 uur.